Здравата имунна система значи добро здраве. За това е много важно нейния статус да се поддържа на ниво. За тази цел се препоръчва да обръщаме по-специално влияние на начина си на живот – да се храним рационално, да се движим повече, да се каляваме като използваме имуностимулиращи и имуномодулиращи средства. Такава е хранителната добавка на прах Муракол Протект 120 и 360 гр.
Тази хранителна добавка убива болестотворните микроби и други вредни елементи и ги пречиства от организма. Възобновява имунните функции и оптимизира имунния баланс. Освен това активизира дейността на клетките-убийци и елиминира патогенните вещества в тялото, а също така активира антителата и осигурява превенция срещу различни по вид и род болести. Муракол Протект прави клетките силни и издръжливи и подобрява метаболизма.
Муракол Протект от 120/360 гр на прах регулира имунната система при възпаления на стомашно-чревния тракт (като язвен колит, болест на Крон, инфекциозна диария), възстановява здравето на чревната лигавица и помага при алергии да се намали чувствителността към алергените. Освен това оказва благоприятно влияние при автоимунни заболявания като ревматизъм, ревматоиден артрит, СПИН, множествена склероза.
Поради съдържанието на хормон на растежа в Муракол Протект прах се подобрява състоянието на организма като се повишават спортните резултати чрез подобряване липидния обмен и регенерацията на мускулната тъкан. Подпомага и регенерирането и образуването на нови тъкани – в хрущялите и костите. А освен това стимулира синтеза на колаген в кожата, като оказва анти-старчески ефект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *